top of page

Y & Y Producties

Yvonne Van Den Nieuwenhuijzen & Yoke de Wilde

Y&Y, dat zijn wij, Yvonne van den Nieuwenhuijzen en Yoke de Wilde. Al vele jaren fotograferen we graag samen, het liefst in de natuur. Het zijn vooral abstracte details in het landschap die ons hart raken.

Al jaren verkopen we ansichtkaarten en afdrukken van onze foto's en exposeren we ons werk. We ontdekten ook beiden tijdens onze begeleiding van mensen, dat onze afbeeldingen, gecombineerd met speciale oefeningen, de mensen bij hun eigen wijsheid brengt. En dat blijkt, keer op keer, een enorme rijkdom te zijn!

Het was dan ook al jaren onze droom om onze foto's met jullie te delen in een mooie kaartenset met inspirerende oefeningen. En dat is gelukt !!!
 

De kern van onze kaartenset is dat mensen met onze foto's en bepaalde vragen, hun eigen antwoorden vinden op hun eigen vragen. De uitleg, ofwel betekenis van de kaarten, geven de mensen dus zelf.

Naast de kaartenset bieden we ook graag Workshops aan om op deze speciale manier met de foto's te leren werken. Zie bij Workshops. 

Ook ben je welkom voor individuele Inspiratie Coaching, als je wil werken aan een wens of verlangen, of als je antwoord zoekt op een vraag. Zie bij Inspiratie Coaching.

Graag tot ziens!
 

40.JPG
bottom of page